Logo
Logo

O nama


Proizvodnja trgovačkog društva "Metaflex" d.o.o. za metalnu industriju Novska ima dugu 60-godišnju tradiciju. Osnovni proizvodi tvrtke "METAFLEX" d.o.o. su:

čija je primjena u području brodogradnje, kotlogradnje, toplovoda i drugih cjevovoda pod pritiskom.

Značajan dio proizvodnje plasira se u brodograđevnoj industriji, a preko 30% plasmana odnosi se na izvoz na strana tržišta. Izgradnja proizvodnih kapaciteta, proizvodnja i održavanje procesne opreme za kemijsku i prehrambenu industriju te široke mogućnosti upotrebe čeličnih konstrukcija u građevinarstvu otvaraju mogućnost proširenju postojećeg programa i razvoj drugih tehnologija savijanja. Instalirani kapaciteti omogućuju godišnju proizvodnju od 1.800 tona cijevnih lukova te 100 - 150 tona koncentričnih reducira i prostorno savijenih cijevi.

Lokacija poduzeća je izuzetno kvalitetna. Tvornica je smještena u neposrednoj blizini željezničke stanice, auto ceste Zageb - Lipovac te magistralnog puta koji prolazi kroz grad Novsku. Relativna blizina Zagreba i dobra prometna povezanost, jedna je od bitnih prednosti za poslovanje poduzeća. Tvrtka raspolaže s 7,5 ha ograđenog tvorničkog kruga, dvije proizvodne hale s 2.760 m2 radnog prostora pod kranovima, 3.200 m2 radnog prostora i 5.000 m2 zatvorenog skladišnog prostora i prostora za razne namjene. Svi radni prostori opremljeni su tehničkom, plinskom i zračnom instalacijom sa 6 bara te vodovodom i kanalizacijom. Plin se distribuira iz dvije plinske stanice, a električna energija iz tri trafo stanice snage 2,4 MW.

Danas "Metaflex" d.o.o. predstavlja tvrtku s jasno zacrtanim ciljevima razvoja, a uvođenje sustava upravljanja kvalitetom i okolišem ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004 neupitno potvrđuje da se poslovodstvo tvrtke opredjelilo i stavilo kvalitetu svog proizvodnog programa na prvo mjesto.

Projekti

Izradu web stranice sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.